Avui en dia, i més després del covid, ens hem acostumat a resoldre-ho tot online! Amb les noves tecnologies, som capaços de resoldre qualsevol dubte en un sol click. Però, i si el dubte és mèdic? Tens algun mal o inquietud i busques informació per internet? Sovint però, és difícil saber destriar quina informació és la bona i quina no, oi? En temes de salut, nosaltres sempre recomanem consultar amb un especialista! Ara, resoldre els teus dubtes mèdics online és possible!!!!

i és que amb la salut no s’hi juga! Com a experts en assegurances, et recomanem una assegurança de salut, amb la qual podràs estar sempre tranquil!

A part de tots els avantatges que suposa, podràs resoldre dubtes mèdics, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc! Només necessites un mòbil o una tablet i connexió a internet per tal de connectar-te a través d’una app! Podràs parlar amb el teu metge o especialista:

  • a través d’una videotrucada, concertant cita prèvia amb metges o especialistes (pediatria, ginecologia, psicologia, cardiologia, traumatologia, nutricionista…)
  • a través d’un xat, sense cita prèvia: contacta amb metges de medicina general per consultes ràpides i compartint imatges/ resultats.
  • a través d’una trucada telefònica amb metges o especialistes les 24h del dia i cada dia de l’any
dubtes mèdicss 'online'

Resol dubtes mèdics online

Que fàcil, oi? Resoldre els teus dubtes mèdics online, en un sol click i amb pocs minuts, per professionals de la salut!

Des de la nostra web pots consultar els quadres mèdics de les diferents companyies:

http://casasdomenech.com/quadre-medic/

T’ho expliquem?

I si tens la teva assegurança de salut, però no estàs content i la vols canviar, t’ajudem a fer-ho possible!

Aquí et deixem algunes recomanacions i alguns passos a seguir (tot i que nosaltres t’ajudem!):

https://www.mgc.es/ca/blog/com-canviar-asseguranca-medica/

Parlem-ne? Només ens has de trucar i t’ho expliquem, sense compromís!