Casas Domènech Corredoria d’Assegurances és una empresa nascuda fruit de l’esforç, dedicació i vocació de tres generacions; Francesc Domènech Sala, Joaquim Casas Caballeria i Marc Casas Domènech.

L’any 1952 Francesc Domènech va començar a treballar en el sector fent les primeres assegurances desplaçant-se per tota la comarca.

Uns anys més tard, l’any 1960, va firmar el primer contracte oficial amb l’entitat asseguradora l’Abeille, convertint-se així en agent de la companyia.

Amb els anys, la localització de l’empresa ha anat canviant degut al seu creixement a nivell professional. El primer despatx es va obrir l’any 1963 al carrer Arnau de Corcó, l’any 1986, es va situar al carrer del Pont, i deu anys més tard es va traslladar al Carrer Doctor Fleming.

L’any 2002 l’empresa va passar de ser agència a corredoria d’assegurances, fet que va marcar un punt d’inflexió a l’empresa, ja que va permetre oferir als clients opcions de diferents companyies asseguradores. Actualment l’empresa treballa amb les millors companyies del mercat assegurador.

L’any 2020 l’empresa celebra els 60 anys, canviant la seva imatge i traslladant-se a l’oficina de la plaça Fra Bernadí. Actualment són 62 anys de dedicació i servei al poble manlleuenc i de tota la comarca.

EQUIP MULTIDISCIPLINAR

JOAQUIM CASAS

Gerència

Mª CARME DOMÈNECH

Adjunt de direcció i gestió de clients

MARC CASAS

Director tècnic

EVA ARELLANO

Assessora comercial

TERESA IBORRA

Administració de clients i gestió de rebuts

IVET CHÉRCOLES

Assessora comercial

AIDA COLLELL

Assessora comercial